Sign up now! · Forgot password?
RSS/Atom feed Twitter

Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0

This discussion is connected to the gimp-user-list.gnome.org mailing list which is provided by the GIMP developers and not related to gimpusers.com.

3 of 3 messages available
Toggle history

Please log in to manage your subscriptions.

Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0 Tom Williams 27 Jun 03:37
  Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0 John Culleton 27 Jun 16:28
Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0 Tom Williams 27 Jun 16:54
Tom Williams
2002-06-27 03:37:40 UTC (over 18 years ago)

Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0

Hi! I'm running Gimp 1.2.3 on Slackware Linux 8.0 w/ custom 2.4.18 kernel, glibc-2.2.5, gcc-3.1, binutils-2.12.1, XFree86 4.2.0 upgrades. I run at 1280x1024 screen resolution at 16-bit color depth. Everything runs fine, UNTIL I try to use the Script-Fu logo tools to make a logo (like Cool Metal or something) when X *itself* crashes right when I click the "OK" button ot let Script-Fu start making the icon.

Any ideas?

Thanks in advance for your time and assistance! :)

Peace....

Tom

John Culleton
2002-06-27 16:28:49 UTC (over 18 years ago)

Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0

On Wednesday 26 June 2002 09:37 pm, Tom Williams wrote:

Hi! I'm running Gimp 1.2.3 on Slackware Linux 8.0 w/ custom 2.4.18 kernel, glibc-2.2.5, gcc-3.1, binutils-2.12.1, XFree86 4.2.0 upgrades. I run at 1280x1024 screen resolution at 16-bit color depth. Everything runs fine, UNTIL I try to use the Script-Fu logo tools to make a logo (like Cool Metal or something) when X *itself* crashes right when I click the "OK" button ot let Script-Fu start making the icon.

Any ideas?

Thanks in advance for your time and assistance! :)

Peace....

Tom

Tom Williams
2002-06-27 16:54:30 UTC (over 18 years ago)

Help needed with Gimp 1.2.3 and XFree86 4.2.0

John Culleton wrote:

On Wednesday 26 June 2002 09:37 pm, Tom Williams wrote:

Hi! I'm running Gimp 1.2.3 on Slackware Linux 8.0 w/ custom 2.4.18 kernel, glibc-2.2.5, gcc-3.1, binutils-2.12.1, XFree86 4.2.0 upgrades. I run at 1280x1024 screen resolution at 16-bit color depth. Everything runs fine, UNTIL I try to use the Script-Fu logo tools to make a logo (like Cool Metal or something) when X *itself* crashes right when I click the "OK" button ot let Script-Fu start making the icon.

Any ideas?

Thanks in advance for your time and assistance! :)

Peace....

Tom