Sign up now! · Forgot password?
RSS/Atom feed Twitter

Eraser Problem

This discussion is connected to the gimp-user-list.gnome.org mailing list which is provided by the GIMP developers and not related to gimpusers.com.

2 of 2 messages available
Toggle history

Please log in to manage your subscriptions.

Eraser Problem peter@easthope.ca 06 Aug 03:04
  Eraser Problem dep 06 Aug 03:46
peter@easthope.ca
2019-08-06 03:04:30 UTC (3 months ago)

Eraser Problem

Hi,

The brush size is set to 1 pixel. Rather than erase, the eraser greys a pixel. Layers and channels panels are visible here.

http://easthope.ca/GIMPlayersAndChannels2019-08-05.png

I've read several discussions about eraser failures; none have helped. Ideas?

Thanks, ... Peter E.

https://en.wikibooks.org/wiki/Oberon
Tel: +1 604 670 0140            Bcc: peter at easthope. ca
dep
2019-08-06 03:46:58 UTC (3 months ago)

Eraser Problem

what’s the opacity setting?

dep

On Mon, Aug 5, 2019 at 23:04, wrote:

Hi,

The brush size is set to 1 pixel. Rather than erase, the eraser greys a pixel. Layers and channels panels are visible here.

http://easthope.ca/GIMPlayersAndChannels2019-08-05.png

I've read several discussions about eraser failures; none have helped. Ideas?

Thanks, ... Peter E.

-- https://en.wikibooks.org/wiki/Oberon Tel: +1 604 670 0140 Bcc: peter at easthope. ca

_______________________________________________ gimp-user-list mailing list
List address: gimp-user-list@gnome.org List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list List archives: https://mail.gnome.org/archives/gimp-user-list